Verificat

2020-06-26 10:00:00 - Chisinau, Centru - PPPDA – PP Platforma Demnitate și Adevăr - Altele

10:00 Jun 26 2020 Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt 134, Chișinău 2012, Moldova

2020-06-26 10:00:00 - Chisinau, Centru - PPPDA – PP Platforma Demnitate și Adevăr - Altele
Descrierea
Membrii Platformei DA distribuie cireșe la spitalele din Chișinău
din postare - ”Dragi prieteni, după cum v-am anunțat anterior, colega noastră, consilier municipal, Aliona Mandatii, a demarat o campanie „dulce” prin care 10% din canitatea cireșelor vândute este distribuită gratuit medicilor din prima linie. Vă mulțumim tuturor, celor care ați cumpărat cireșele din livezile Domulterra SRL (de la ora 8-00 pâna la ora 14-00, la piața agricolă de lângă parcul Afgan, str. Miron Costin, 14/a) și, astfel, ați contribuit direct la donație. Campania continuă!
Detalii despre campanie vă oferim chiar din prima sursă. Iată ce spune Aliona Mandatii:
„Din volumul cireșelor cumpărate de voi, 10% și mai mult noi livram cirese către spitale. Țin sa va aduc la cunostință că am livrat cirese către Centrul de triere COVID-19 de la Moldexpo, Spitalul Nr1, Maternitatea nr 2, Spitalul „Ignatenco”, Spitalul Ministerului Sănătății, Spitalul „Arhangelul Mihail”, Spitalul „sf.Treime”, Spitalul Cancelariei de Stat, Spitalul „Toma Ciorbă”, Spitalul pentru copii nr.1.

În zilele următoare vom merge și la alte spitale, ajutați-ne în continuare să facem lucruri frumoase. Prin faptul că procurați cireșe de la noi, contribuiți la vitaminizarea lucrătorilor medicali care sunt epuizati la maxim și au nevoie ca niciodată de susținerea noastră! Va asteptam!”

La această campanie Aliona Mandatii este ajutată de colegii din fracțiunea Platformei DA din CMC, Aliona Doroş, Rotari Sergiu, Iurie Tesa, Ion Macovei, Verbițchi Ruslan, Ina Gaidău care distribuie lăzile cu cireșe la spitale. La un moment dat a pus umărul la cărat lăzi și Andrei Nastase: medicii astăzi sunt pe primul loc al priorităților noastre. Vă mulțumim tuturor, dragi colegi!”
Credibilitate: UP DOWN 0