Verificat

2020-02-15 10:00:00 - Chisinau, Centru - PAS – PP Partidul Acțiune și Solidaritate - Traininguri

10:00 Feb 15 2020 Centru, Chișinău, Moldova

2020-02-15 10:00:00 - Chisinau, Centru - PAS – PP Partidul Acțiune și Solidaritate - Traininguri
Descrierea
Consilierii locali a PAS din cadrul mun. Chişinău au avut parte de o instruire

Din postare - (Consilierii PAS sunt pregătiți pentru a asigura buna guvernare a comunelor din componența municipiului Chișinău.
Sâmbătă, 15 Februarie, consilierii PAS din cadrul consiliilor locale din cadrul municipiului Chișinău au participat la o instruire complexă în domeniul Bunei administrări financiare și cel al Scrierii și implementării proiectelor.
Instruirea a inclus atât componenta teoretică, cât și cea practică, în cadrul căreia consilierii PAS au aplicat cunoștințele obținute în vederea soluționării unor probleme specifice localităților din care provin.
Totodată, consilierii au simulat implementarea unui proiect personalizat pentru localitatea pe care o reperezintă, elaborând toate etapele unui proiect social: i) identificarea finanțării; ii) formularea propunerii de proiect; iii) formarea echipei de implementare; iv) elaborarea caietului de sarcini; v) organizarea licitației pentru executarea lucrărilor aferente implementării proiectului; vi) perfectarea documentației de proiect; vii) elaborarea evaluării de impact și a raportului final.
În final, fiecare din consilieri și-a stabilit propria prioritate pentru mandatul în desfășurare, urmând ca până la expirarea termenului aflării în funcția de consilier să asigure implementarea proiectului selectat în propria localitate.)

Credibilitate: UP DOWN 0